Over Mary

Ik ben als lichtwerker geboren. Bij mijn geboorte heb ik deze gave meegekregen, waardoor ik de aardewetten, natuur en de kosmos begrijp. Ik word begeleid door mijn eigen netwerk van licht dat verbonden zit aan alle aardse veranderingsprocessen van de wereld. Als klein kind was ik al helderziend, waardoor ik aura’s, geesten, gidsen en engelen kon waarnemen. Ik ben op het platteland grootgebracht tussen de planten en bloemen die door mijn familie werden gekweekt en naar de bloemenveiling gebracht. Onbewust kon ik door dit contact met de natuur al snel met de natuurwetten meegroeien. Ik ben op den duur gaan begrijpen dat alles om me heen door het grote geheel wordt aangestuurd. Alles wat leeft reageert op de natuurverschijnselen van zon-en-maan en licht-en-donker. Iedere plant en bloem blijken een andere trilling en energie bij zich te dragen.

Als klein kind was ik door mijn hooggevoeligheid/gave helder waarnemend. Mijn wereld bestond uit geesten, gidsen, engelen en aura’s lezen en energetisch communiceren, ik dacht dat dat normaal was. Ik was daarom ook een rustig, stil, meer een afwezig kind. De opvoeding die ik kreeg werd ook mijn leerproces, wat lastig was omdat het vaak niet begrepen werd. Hierdoor zijn er meer gevoelens en inzichten binnen gekomen die niet bij mijn leeftijd hoorden. Het stapelde zich op en ik blokkeerde, ik kwam in de overlevingsstand.  

Ik ontdekte dat de aardse wereld en de spirituele wereld twee totaal verschillende denkvormen zijn die geïntegreerd moesten worden in mijn lichaam. Veel gaat automatisch als er in de omgeving harmonie, begrip en liefde heerst. Het is mij gelukt om de juiste balans te vinden, alles is tot nu toe mijn leerschool geweest en die zal ook niet stoppen. Dit komt ook dankzij de interesse in opleidingen en verre reizen die ik heb gemaakt. Hierdoor heb ik nog meer inzichten over mijzelf, de wereld en de mensen in relatie tot de veranderingen van de wereld mogen aanschouwen.

Mijn vernieuwingsprocessen

Doordat ik van nature als lichtwerker open sta voor de vernieuwingsprocessen van de aarde, ontvang ik steeds de allernieuwste energieën, symbolen, klanken, tonen, frequenties, kleuren, trillingen en chakra’s. Deze energiestroming ontwikkelt mijn aardse en spirituele aanleg; ik accepteer dat in mijn lichaam. Hierdoor krijg ik toegang tot mijn hoger bewustzijn in samenwerking met mijn onderbewustzijn. Zo neem ik de chakra’s, meridianen, de auralagen en de ziel waar bij de mensen die ik behandel. Ik ben gaan begrijpen dat het energetisch systeem een samenwerking tot stand brengt met de ziel (je onderbewustzijn). Deze hoort samen te werken met het lichaam (je bewustzijn) zodat er een balans ontstaat. Het geeft mij de mogelijkheid om anderen te helpen bij hun transformatie- en transmutatieprocessen. Dat doe ik met veel plezier, liefde en toewijding.

Van de mensen die ik behandel, gebruik ik informatie die ik kan halen uit hun geboortenamen, -datum, -plaats en -tijd. Daarom wil ik deze gegevens graag van te voren krijgen, zodat ik mij kan voorbereiden. Bij de behandeling, die plaatsvindt door handoplegging, stuur ik de nieuwste energieën in het energiesysteem van degene die ik behandel. Ik breng de nieuwetijd-aura aan en breng de zeven chakra’s in balans. Door het ontvangen van de allernieuwste energieën is het doorgroeien naar meer chakra’s mogelijk. Die chakra’s zijn verbonden met de verandering van het vissentijdperk naar het watermantijdperk. Door de nieuwe energie gaat het lichaam zich prettig en rustig voelen.


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken