Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandeling vindt plaats in een knusse behandelkamer. Je ligt geheel gekleed op de behandeltafel. Belangrijk is dat je katoenen kleding aan hebt. Een wollen trui geleidt de energie moeilijk.

Eerst lig je op je buik, daarna op je rug. Door handoplegging laat ik diverse soorten energieën in je lichaam stromen die helend en reinigend werken op alle niveaus. Ik “lees” op dat moment je aura, chakra’s en meridianen.

Ik lees je verleden in en op je rug. Je rug staat in verbinding met de achterkant van je benen en je hoofd. Ik herstel direct de blokkades, beschadigingen en/of breuken op energetisch gebied. Ik leg uit wat ik waarneem en waar het mee samen kan hangen. 

Als je vervolgens op je rug ligt, “lees” ik je heden in en op je buik. Je buik staat in verbinding met de voorkant van je benen en je gezicht. Ik breng op dat moment een nieuwe koppeling aan tussen je verleden en je heden. Daarna verricht ik handoplegging op en onder je voeten, die ook op bepaalde punten in verbinding staan met het diepe zielenleven hier op aarde. Je voeten staan in contact met je onderbewustzijn. Daarna verricht ik handoplegging bij je hoofd. Het hoofd krijgt de ruimte en een ontspannen gevoel en wordt afgestemd op je achterkant, voorkant en voeten.


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken