De aura

De aura is een beschermende lichtlaag die iedere mens al vanaf zijn geboorte om zich heen heeft. De aura zit om je hele lichaam, en niet alleen om je hoofd. Je aura wordt beïnvloed door je leefomgeving; je ouders, vrienden, kinderen, woon- en werkplek. Onze aura kan uitdijen en inkrimpen, al naargelang onze omgeving gunstig of ongunstig is voor ons.

In de aura zijn veel herinneringen opgeslagen. Dit kunnen (positieve en negatieve) ervaringen zijn van dit leven of van vorige levens. Het geheugen van de aura heeft – zonder dat wij dat beseffen - grote invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het geheugen van de aura is (gekoppeld aan) ons onderbewustzijn. Ons lichaam reageert via ons zenuwstelsel op impulsen die binnen komen. Deze impulsen komen ook in onze aura terecht. Die kan op zeker moment overvoerd raken. Dit geeft een zwaar vermoeid gevoel.

Soms kunnen de chakra’s en de meridianen ons lichaam niet meer voorzien van energie. Dit heeft funeste gevolgen voor de aura. Deze krimpt. Er ontstaan sluimerende – vaak onbegrepen – klachten op lichamelijk en/of psychisch gebied. Als de leegloop van energie maar door blijft gaan, heb je op een gegeven moment bijna geen auraringen meer over. Als ook de laatste auraring het begeeft, word je ernstig ziek. Je “energiesysteem” - je chakra’s en meridianen - tijdig(!) weer aan de praat krijgen kan op diverse manieren: veel in de natuur zijn, mediteren, dingen doen die bij je passen. Soms lek je – zonder dat je het beseft – energie naar je omgeving (je dierbare naasten) en houd je te weinig voor jezelf over. Door middel van healing kunnen de chakra’s en meridianen een zetje in de goede richting krijgen.

 


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken