Workshop Re Star(t)


Geplande datum zondag 13 oktober 2024 van 10.30 t/m 16.00 uur

De locatie wordt later bekend gemaakt.

In Workshop Re-Start ga ik uitleggen wat het Aquarius tijdperk voor invloed heeft op mens, dier en natuur. Hoe ik als Lichtwerker mijn taken uitvoer en welke energetische verbindingen het Aquariustijdperk heeft aangelegd. Met hulp van energetisch licht, frequenties, tonen, klanken en natuurwetten in samenwerking met de kosmos, aarde, midden- en oeraarde is alles in een hogere frequentie gekomen. Het wereld veranderingsproces hebben de dieren en natuur wel opgepakt maar de mensen nog niet.

Het Aquariustijdperk is begonnen en staat voor vernieuwing, de weg naar vrede in jezelf. Dit veranderingsproces vraagt om uitleg waardoor het bewustzijn gaat snappen dat er ook een onderbewustzijn is. Het probeert via het onderbewustzijn, de aura, chakras en meridianen verbindingen te maken en te spiegelen wie je werkelijk op zielsniveau bent. Het is een meerwaarde op onbewust niveau waar veel mensen niet bewust van zijn. Het is een plek die diep van binnen begrepen en aangeraakt wil worden. Het vraagt aan de mensen op een andere manier het leven te gaan begrijpen. Deze nieuwe tijd wil eenheid van lichaam, geest en spiritualiteit waardoor de liefde naar jezelf weer mag gaan stromen.

Waarom deze workshop? omdat het hoofd 80% van je dagelijkse bewustzijn controleert en dirigeert. Er geen rust, ruimte en energie is voor eigen inzichten. Overgevoeligheid en onverklaarbare klachten op lichamelijk en geestelijk nemen de overhand. Door te weinig kennis, aandacht en tijdgebrek raken wij overprikkeld raken je lichaam oververmoeid.

Als Energetisch Lichtwerker & Orthomoleculair therapeute deel ik mijn ervaringen vanuit mijn praktijk en uit mijn eigen leven. Aan de hand van geboorte naam, datum, tijd en plaats bereid ik me voor op de energieën die de mensen tijdens deze workshop bij zich dragen. Ik verbind aardse en spirituele aspecten van deze tijd met elkaar met inzichten vanuit NU.


Workshop Re Star(t)


Inschrijven voor deze workshop? Klik op onderstaande link:

Naar het aanmeldingsformulier
Het Aquarius tijdperk:
éénheid in lichaam, geest en spirit

Lichaam:
klachten door energetische blokkades

Geest:
het denken niet stopt.

Spiritualiteit:
de aura, chakra’s en meridianen.