Lezing met symbolen op zaterdag 23 december 2023

In deze lezing maak ik gebruik van symbolen. Ik nodig je uit kennis te maken met de nieuwe energetische verbindingen van het tijdperk Aquarius.

Ik ga in op:

• Oeraarde Gaia.
• Yin, Yang & Yung.
• Hooggevoeligheid en paranormale aanleg.
• Zonnemensen en Lichtwerkers.
• Engelenlijnen, Boeddhistenlijnen & Godenlijnen.


“ZIJN is het licht zelf, licht verspreiden is LIEFDE”

De veranderingen die wij nu om ons heen voelen, komen door het nieuwe tijdperk Aquarius. Het diepe innerlijke in onszelf is op zoek naar zelfrespect en liefde. Verbinding met de spirituele bewustwording van de nieuwe tijd Ons lichaam is het aardse vervoermiddel en heeft 3 chakra’s.
De andere 4 chakra’s (of meer) die we hebben, staan in verbinding met de kosmische veranderingen die nu plaatsvinden. Voelen in combinatie met denken geeft nieuwe inzichten in wie je werkelijk bent. Het onderbewustzijn de ruimte geven Hooggevoelige & paranormale kinderen en volwassenen bezitten extra intuïties die zich uiten in bijzondere gaven en wijsheid.
Antwoorden liggen niet op het aardse, maar op het innerlijke energetische vlak. Deze mensen voelen de veranderingen van de nieuwe tijd.Helaas is het niet meer mogelijk om U voor deze workshop op te geven.

Programma:

Inloop: 9.30 – 10.00 uur
Eerste lezing: 10.00 - 12.00 uur
Lunchpauze: 12.00 - 13.00 uur
Tweede (vervolg) lezing 13.00 - 14.30 uur
Koffie en theepauze: 14.30 - 15.00 uur
Vragenuur: 15.00 - 16.00 uur.Om zeker te zijn van een plaats bij een volgende workshop kunt U uw emailadres hier achterlaten. Wij zullen U dan op de hoogte brengen wanneer de volgende workshop plaats gaat vinden!