Orthomoleculaire geneeswijzen

Een beroemde uitspraak is: “Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding.” Het begrip ‘orthomoleculair’ wil zeggen dat elke lichaamscel elke dag een optimale hoeveelheid voedingsstoffen nodig heeft om zijn taken uit te kunnen voeren. De orthomoleculaire geneeskunde is gericht op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn. Pure en onbewerkte producten zijn van nature rijk aan voedingsstoffen, zoals goede vetzuren, vezels, vitamines, mineralen en bioactieve stoffen. Voeding heeft een krachtig effect op je gezondheid en is volgens de oosterse voedingsleer de drager van levenskracht Qi.

Door een slecht voedingspatroon stagneren één of meer lichamelijke functies, waardoor het lichaam gaat compenseren in kracht en energie. Vitaminen-, mineralen- of vetzuurtekorten kunnen op lange termijn van invloed zijn op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Door de juiste combinatie van voedingssupplementen, afgestemd op de energetische behandeling, kunnen klachten verlicht of opgelost worden.


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken