Ik ben in 1965 als lichtwerker geboren. Bij mijn geboorte heb ik deze gave meegekregen, waardoor ik de aardewetten, natuur en de kosmos begrijp. Ik word begeleid door mijn eigen netwerk van licht dat verbonden zit aan alle aardse veranderingsprocessen van de wereld. Als klein kind was ik al helderziend, waardoor ik aura’s, geesten, gidsen en engelen kon waarnemen. Ik ben op het platteland opgegroeid tussen de planten en bloemen die door mijn familie werden gekweekt en naar de bloemenveiling gebracht. Onbewust kon ik door dit contact met de natuur al snel met de natuurwetten meegroeien. Ik ben op den duur gaan begrijpen dat alles om me heen door het grote geheel wordt aangestuurd. Alles wat leeft reageert op de natuurverschijnselen van zon-en-maan en licht-en-donker. Iedere plant en bloem blijken een andere trilling en energie bij zich te dragen.


Het doorleven van mijn levensprocessen
Ik kan energetisch veel waarnemen, waarbij ik ontdekte dat er 5 zintuigen zijn waar ik van afhankelijk ben. Het energetisch Zien, dat vergt een diepe innerlijke concentratie, daar was ik mee geboren. Het Voelen, die impulsen zijn groot en kosten enorm veel energie. Het Horen, dat werd mijn richting, alhoewel het moeilijk was dit in het begin te snappen. Dat zijn al 3 belangrijke innerlijke zintuigen die met elkaar samen gaan werken en je onderbewustzijn de ruimte geven om in balans te komen en te blijven. Daarna kwamen Proeven en Ruiken; het is een rare gewaarwording als je proeft of ruikt wat je alleen maar vastpakt. Ik ben gaan beseffen dat iedereen deze paranormale aanleg heeft, het wordt vaak zweverig genoemd maar dat is het eigenlijk niet. Het is jezelf dieper ontdekken in wie je echt bent, daardoor kun je ontspannen en blij worden.

Mijn vernieuwingsprocessen
Doordat ik dit heb ontwikkeld, sta ik van nature open voor de vernieuwingsprocessen van de aarde, ontvang ik steeds de allernieuwste energieën, het nieuwste licht en bijbehorende symbolen, klanken, tonen, frequenties, kleuren, trillingen en chakra’s. Door mijn gave te accepteren en deze door de natuur te laten ontwikkelen ben ik daardoor de chakra’s, meridianen, de auralagen en de ziel gaan waarnemen bij de mensen die ik behandel. Ik ben gaan begrijpen dat het energetisch systeem een geheugensysteem is van het verleden tot aan het NU. Het brengt een samenwerking tot stand met de ziel (je onderbewustzijn) en het lichaam (je bewustzijn). Dit levensproces is tot nu toe mijn leerschool geweest en zal ook niet stoppen. Al deze inzichten geven mij de mogelijkheid om anderen te helpen bij hun transformatie-processen. Van de mensen die ik behandel, gebruik ik informatie die ik kan halen uit hun geboortenamen, -datum, -plaats en -tijd. Daarom wil ik deze gegevens graag van te voren krijgen, zodat ik mij kan voorbereiden. Dat doe ik met veel plezier, liefde en toewijding.

Mijn aardse ontwikkeling om lichamelijke klachten te kunnen oplossen
Voetreflexologie 2010 Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer HBO SOE 2011
Energetische geneeswijzen HBO-opleiding 2014-2015 behandeling van chronische klachten in de complementaire geneeskunde
Medische Basiskennis Plato 2018, Anatomie, pathologie en psychologie.