Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Voor de afspraak die je maakt vraag ik naar je geboortedatum, -plaats en -tijd en huidige woonadres. Dit geeft mij de informatie hoe je in je vel zit en met welke gevoelens, blokkades of verdriet je in het leven staat. Met deze gegevens weet wat ik moet doen om het te herstellen.

De behandeling vindt plaats in een knusse behandelkamer. Je ligt geheel gekleed op de behandeltafel. Belangrijk is dat je katoenen kleding aan hebt. Een wollen trui geleidt de energie moeilijk. Eerst lig je op je buik, daarna op je rug. Door handoplegging laat ik diverse soorten energieën in je lichaam stromen die helend en reinigend werken op alle niveaus. Ik “lees” op dat moment de ziel, chakra’s, meridianen en aura, de energie die in je zit en om je heen hangt. Zo krijg ik informatie over je toestand.


Ik lees je verleden in en op je rug. Je rug staat in verbinding met de achterkant van je benen en je hoofd. Ik herstel direct de blokkades, beschadigingen en/of breuken op energetisch gebied. Ik leg uit wat ik waarneem en waar het mee samen kan hangen. Als je vervolgens op je rug ligt, “lees” ik je heden in en op je buik. Je buik staat in verbinding met de voorkant van je benen en je gezicht. Ik breng op dat moment een nieuwe koppeling aan tussen je verleden en je heden. Daarna verricht ik handoplegging op en onder je voeten, die ook op bepaalde punten in verbinding staan met het diepe zielsleven hier op aarde. Je voeten staan ook in contact met je onderbewustzijn. Daarna verricht ik handoplegging bij je hoofd. Het hoofd controleert alles en regelt de herinneringen en de overleving. Je hoofd stem ik af op je achterkant, voorkant en voeten.

Je lichaam hoort van nature te stromen en in contact te staan met je bewustzijn en onderbewustzijn. Je bewustzijn is het functioneren in het bestaan dat je nu leeft. Je onderbewustzijn zit verbonden aan je persoonlijke zielsontwikkeling, die ondersteund wordt door de volle energiestroming van de chakra’s, meridianen en aura. Belangrijk om te weten is dat alles samenhangt met Yin en Yang. Yin hoort bij het onderbewustzijn en is vrouwelijk, Yang hoort bij het bewustzijn en is mannelijk. Yin/Yang zijn elkaars tegengestelden en vullen elkaar aan. Ze spelen op alle niveaus een belangrijke rol en zijn verbonden met de 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.

Op het eind van de behandeling is de volle stroming op gang gekomen. Bewustzijn en onderbewustzijn komen nu samen. Emotionele en psychische processen krijgen de ruimte om verwerkt te worden. De energie die tijdens de behandeling gegeven wordt, werkt door in het hele lichaam (organen, spieren en weefsels) en in de energielichamen (de chakra’s, meridianen en aura). Door de behandeling kun je nieuwe invalshoeken en inzichten krijgen.

Na de behandeling
Na de behandeling geef ik adviezen en draag ik oplossingen aan die de gezondheid ondersteunen. Er kunnen één of meerdere voedingssupplementen worden geadviseerd. Dit zijn producten van Biotics, Energetica Natura, Symbioflor, Aloë Vera, en Resonantietherapie voor herstel emotionele disbalans. Deze kunnen bij mij gekocht of besteld worden. Bij directe aankoop is er 10% korting.

Behandeling van volwassenen
De eerste behandeling van de volwassenen duurt anderhalf uur. Neem uw eigen supplementen en medicijnen mee. Aan de medicatie van uw huisarts verander ik niets! Daarna wordt er in overleg overgegaan op een behandeling van één uur. Behandeling van kinderen. De eerste behandeling van kinderen tot 16 jaar duurt één uur. Daarna wordt over het algemeen overgegaan op behandelingen van drie kwartier. De behandeling van kinderen verloopt in principe niet anders dan die van volwassenen.