Bescherm uzelf tegen straling Picomide


Beschermt cel- en quantum structuur tegen vormen van electrostress, geopathogene stoorzones, electra in de woning (ook in de auto). Ook +ionen (ziekmakend) worden -ionen (gezondmakend). Bevordert de algemene gezondheid vanaf celniveau. Werkdiameter ter onbelast werkplek ca. 6 X 6 meter Uitvoering van de Picomide is verguld en vernikkeld segmenten RVS 2mm.

 

Piramidevorm heeft een beschermende en helende werking

Met een piramide in de woning zal de belastende straling niet verdwijnen. Dit moet ook niet, anders zouden wij in een communicatie loze ruimte leven. Wat echter gebeurd is, dat het bio-organisme van mens, dier en plant wordt beschermd tegen ziekmakende frequenties. Dit gebeurt door de helende -0- punt kracht van deze wiskundige vorm. De werking is wetenschappelijk aangetoond.

De vooruitgang

Ze zijn onderdeel van ons dagelijks leven geworden en wij kunnen niet meer zonder: smartphones, IPad, draadloos interne, UMTS, WiFi en dect telefoons. De technologie van de hoogfrequente gepulseerde straling heeft vooral de communicatie een boost gegeven. Wij maken allemaal gebruik van de technologie, of wij nu willen of niet. Alle draadloze verbindingen brengen ons vooruitgang. Maar er zijn ook negatieve aspecten aan deze technologie.


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken