Stralingbeschermende BioProtect Card


Deze card heeft van zichzelf een energetisch harmoniserende werking op het lichaam. De card is ter grootte van een creditcard en kan op het lichaam 2 cm van het lichaam gedragen worden. De BioProtect card kan gebruikt worden door het te dragen in je broekzak, zakje van je overhemd, je portemonnee of het stoppen in je schoen.

De BioProtect card neutraliseert de negatieve effecten van de Elektromagnetische golven die door ingeschakelde apparatuur zoals: een ingeschakelde mobiele telefoon, op een PC, de kabel van het beeldscherm of een TV, een magnetron. De BioProtect card ontstoort ook de invloed van wateraders en breuken. Soms ervaren heel gevoelige mensen deze invloed als sterk. Dan is het mogelijk om de BioProtect card om te beginnen slechts korte tij op het lichaam te dragen en de tijd stap voor stap te verlengen.

Stralingsbeschermende Bioprotect Handy

Deze zelfklevende Handy card (1,5 X 2,5 cm) is speciaal geschikt voor de ontstoring van de mobiele telefoons en WLAN installaties. Ze worden eenvoudig op de buitenkant van de mobiele telefoon geplakt of op de antenne bij de WLAN installatie. Ook de gewone telefoon, analoog of ISDN, wekt ook Electro smog op. Ook is de Handy op de telefoonkabel aan te raden.

 


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken