Aquarius Ring of Harmonie

Water is in staat om alle informatie waarmee het in aanraking komt en waarmee het beïnvloed wordt in zich op te nemen. En het water kan deze informatie ook weer afgeven aan ons lichaam. Het is daarom van groot belang zuiver drinkwater te drinken.

 

De natuur bezit zijn eigen biologische harmonische trillingen

Alles in de natuur heeft een bepaalde uitstraling, een bepaalde frequentie. In de natuur zijn deze frequenties biologische harmonische trillingen. Chemische producten hebben ook een bepaalde uitstraling, veelal zijn dit geen biologische harmonische trillingen, maar chemische trillingen. Deze frequenties zijn disharmonisch en kunnen bij inname bijwerkingen hebben.

Hier een voorbeeld met een sinaasappel

Als deze bespoten wordt met een pesticide, dan neemt de sinaasappel deze informatie op, omdat de sinaasappel voor meer dan 80% uit water bestaat. De ring is in staat, omdat zij met frequenties werkt die uit louter natuurlijke trillingen bestaat, de chemische frequenties van onnatuurlijke aard om te zetten in frequenties die ons lichaam veel beter aankan. De ring is gemaakt van keramiek. Als u het sinaasappelsap door de ring giet, dan wordt de frequentie van de pesticide waarmee de vrucht bespoten is tijdens de groeiperiode omgezet naar niet-schadelijke frequenties voor het lichaam. Daarnaast verandert ook de smaak in positieve zin.

Op natuurlijke vloeistoffen heeft de Ring of Harmony nog een extra vitaliserend effect als men deze door de Ring of Harmony schenkt. Wijn waar sulfiet in zit gaat ook beter smaken als zij door de ring wordt ingeschonken. De Ring of Harmony kan ook helpen bij het verminderen van bijwerkingen van andere medicijnen.

 


Geïnteresseerd geraakt, maak dan nu een afspraak

Afspraak maken